Cautare

20954 de rezultate pentru "cum poti verifica un recenzori" (3.37 secunde)
Pentru ca a fi restantier la Biroul de Credit inseamna ca esti rau-platnic, nici o banca nu-ti mai acorda un nou credit.
Care sunt diferentele de pret in diferitele locatii ale orasului, cum iti alegi o zona buna pentru casa si, mai ales, de ce trebuie sa te feresti atunci cand perfectezi actele de vanzare-cumparare. ... Practic, pretul pamantului se poate dubla intr-un an.
- (1) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ functioneaza in subordinea directa a presedintelui Consiliului de monitorizare, fiind condus de un sef birou. ... verifica documentele justificative care stau la baza inregistrarilor in contabilitate, acestea angajand raspunderea persoanelor care le-au intocmit, vizat si aprobat ori inregistrat in contabilitate;
c) verifica legalitatea prezentei persoanelor cu dizabilitati in facilitatile/centrele de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si in spitalele/sectiile de psihiatrie;
Conducatorii auto vor putea verifica online, incepand cu 1 iulie, valabilitatea rovinietei, serviciu care va fi pus la dispozitie pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
In timp ce Ilie Merce s-a aratat nemultumit ca nu exista un CV atasat dosarului celui in cauza, Mircea Costache a precizat ca modernizarea Romaniei nu se poate face cu asemenea "fosile".
"Nu au solicitat acest lucru pentru ca un reprezentant din alt judet s-a ales cu dosar penal, in urma neregulilor constatate de DNA. ... E vorba de un dosar penal intr-un judet, dar nu in Valcea. ... Cine vine de la DNA verifica drumurile care s-au facut si calitatea lor.
De cateva zile, inspectorii OJPC Dolj verifica principalele puncte comerciale din jurul localitatilor afectate de inundatii. ... Oamenii sunt disperati, incearca saracii pe cat posibil sa pastreze un baton de salam sau oua pentru copilasi, insa le-am explicat ca micutii se pot imbolnavi daca mananca aceasta hrana.
Silviu Dumitru, directorul DGFP Dolj, a precizat ca functionarii directiei vor merge in fiecare comuna din judet pentru a verifica daca solicitarile edililor sunt reale. ... Nu o sa fie greu sa facem acest lucru, pentru ca intr-o zi putem verifica 20 - 30 de comune", a declarat Silviu Dumitru.
Chiar daca reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta verifica, zi de zi, noi agenti economici din judet, nu sunt trecuti cu vederea nici cei care urmau sa execute masurile dispuse in urma controalelor anterioare.
In primul rand, pentru a verifica daca la nivelul coalitiei exista vointa politica pentru a sustine aceste reforme structurale asupra carora cele doua partide s-au angajat in Parteneriatul pentru Romania si, al doilea motiv, pentru a verifica sustinerea parlamentara pentru realizarea acestor reforme pe care niciun Guvern si niciun Parlament nu au avut curajul sa le abordeze in ultimii 20 ani", a explicat seful Executivului.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor este verificat de Agentia Nationala de Integritate deoarece din declaratia de interese depusa la Parlamentul European ar lipsi un contract. Agentia Nationala de Integritate il verifica pe europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.
Inregistrarile sunt selectionate printr-o tragere la sorti generata de un computer. ... Incepand de la 1 mai 2011 solicitantii pot verifica situatia inregistrarii lor cu informatiile personale si numarul de confirmare la rubrica Entry Status Check pe pagina de web www.dvlottery.state.gov.
Un singur lucru: ... Soferii vor fi sanctionati, insa, numai daca sunt depistati fara cauciucuri de iarna pe un drum acoperit cu zapada, gheata sau polei. Atributii sporite pentru ARR Nu doar politia poate verifica, insa, cauciucurile.
Functionarea gaterelor, luata la bani marunti Conform ordinului ministrului Administratiei si Internelor, comisarii Garzii de Mediu Galati au inceput descinderile in mediul rural pentru a verifica modul in care este respectata legislatia privitoare la protectia mediului de catre agentii economici care au ca obiect de activitate prelucrarea primara a lemnului.
Procurorii DNA verifica modul in care s-a facut avansarea unor functionari publici, descoperit de inspectorii Curtii de Conturi, verifica si contractul de atribuire al parcarilor din Petrosani unei firme private, precum si situatia inregistrata la Serviciul de Asistenta Sociala, unde mai multi functionari sunt acuzati ca ar fi adus un prejudiciu bugetului local de aproape 450.000 de lei.
In ceea ce priveste controlul referitor la gradul de legalitate a mijloacelor de masurare utilizate la determinarea maselor mari, acesta s-a desfasurat la un numar de 24 de agenti economici, verificandu-se legalitatea a 83 mijloace de masurare.
Fermierii care nu au utilizat bonurile pentru infiintarea culturilor de toamna trebuie sa le restituie centrelor locale ale Agentiei de Plati ti Interventie pentru Agricultura, iar reprezentantii agentiei vor verifica, pana in 15 iunie, intreaga suprafata pentru care s-a cerut sprijin financiar.Ministerul Agriculturii ti Dezvoltarii Rurale (MADR) a acordat fermierilor, in 2007, sprijin pentru infiintarea culturilor de toamna prin atribuirea gratuita de bonuri valorice, pentru subventionarea motorinei sau a biodiselului ti pentru achizitionarea de seminte, pesticide sau ingrataminte.Potrivit datelor furnizate de Agentia de Plati ti Interventie pentru Agricultura (APIA), vineri, pentru NewsIn, de acest sprijn financiar au beneficiat 366.971 de fermieri, pentru o suprafata de aproximativ 2,9 milioane de hectare."Suprafata care se verifica este de 100 %.
Circa 40% din companiile din Romania isi livreaza produsele contra platii in avans, 33% solicita plata in numerar, iar 29% pretind certificate de garantie, pentru a evita riscurile de neplata, informeaza un studiu prezentat de EOS Group.
Circa 40% din companiile din România îsi livreaza produsele doar cu plata în avans, 33% solicita plata în numerar, iar 29% pretind certificate de garantie, informeaza un studiu prezentat miercuri de EOS Group.
google-analytics.com